sportsmassage, massage, sportsskader, Malene Wahlstrøm, velvære, best-body

Godt at vide

Godt at vide

Hvad skal du have med når du kommer?
Ingenting. Jeg stiller håndklæder, lagner osv. til rådighed. Har du en besked fra læge, kiropraktor eller fysioterapeut kan du med fordel tage den med.

Hvordan foregår behandlingen?
Din behandling starter med en kort samtale om dine behov, så der kan lægges mest vægt på de områder der er vigtige for dig. Mange har bare lyst til at få løsnet op i hele muskulaturen. Når du kommer kan du få udleveret en klientvejledning men er der noget du er i tvivl om, skal du bare spørge.

Hvad kan du selv gøre før behandlingen?
Det er en fordel hvis du er rimeligt afslappet allerede når du kommer. Nogle tager et godt varmt bad før de tager til behandlingen. Undgå at indtage et større måltid lige før behandlingen.

Er der noget du skal være opmærksom på efter behandlingen?
Lige efter behandlingen er det helt normalt at være lidt konfus. Når behandlingen er færdig får du udleveret vand som du bør drikke med det samme. Du kan med fordel drikke ekstra meget vand efter behandlingen, også dagen efter. Får du hovedpine efter behandlingen kan det skyldes at du har drukket for lidt vand.

Kan du behandles selvom du er syg?
Det afhænger naturligvis af sygdommen. Har du feber skal du ikke behandles da din korpstemperatur hæves yderligere ved. Kræftpatienter behandles kun hvis det er aftalt med læge.

Kontakt os før behandlingen og hør
nærmere hvis du er syg.

Hvad med alkohol?
Klienter der er påvirket af alkohol eller stoffer behandles ikke.