https://best-body.dk

Præferencer

Præferencer

“Så tilbudet om massage på Facebook. Der er en fin forklaring af den type massage og en del special tilbud.
Hjemmesiden er lige sådan men klart med mere information og med gode forklaringer. Den er nem at finde rundt i. Jeg bookede nemt en tid på Malene´s hjemmeside www.best-body.dk.
Jeg blev budt velkommen ved min ankomst i de behagelige lokaler i Jyllinge. Malene forklarede hvad timen vil indholde og vi talte om der var nogle special ønsker eller sårbar områder jeg havde. Jeg har en overrevet achillessene – skaden er fra november så vi blev enig om at det skulle bare være ganske let massage ved det område og i det ben i det hele taget da det er meget svækket.
Der er dejlige lune tæpper at putte sig under på briksen og jeg følte mig meget behagelig tilpas i Malene`s hænder. Massagen var med tilpasset tryk og som Malene forklarer skulle jeg bare sige til hvis jeg ønskede mere eller mindre tryk på musklerne.
Timen går hurtigt. Malene viste rundt i de øvrige lokaler som er til træning hvor der er flere maskiner og et pænt badeværesle hvis man skal bruse af efter en træningstime. Vigtigst for mig var at jeg var dejlig afslappet da jeg gik derfra. “
“Kim”

Hjemmesiden: jeg kan rigtig godt lide at det er nogle rolige og dæmpet farver, det er for mig meget tiltalende, den er bygget op på en meget overskuelig måde, så den er nem at finde rundt på. Rart at man får en bekræftelse på mail om den booket tid, samt hvilke muligheder for betaling der er.
Facebook siden: Er de samme rolige og dæmpet farver. den er nem at finde rundt på og der er henvisning til din hjemmeside, hvilket jeg synes er rart. Ligeledes at der står åbningstider samt forventet svar tid.
Lokalerne : Fremstår rene og tiltalende, med den hvide farve på tapetet. Briksen er god at ligge på og der er dejligt varmt, selv om vinteren. Du er god til at dække af, så man ikke ligger blottet på briksen.
Behandlingen: Kan mærke at Du når dybt i musklerne, hvilket er rart bagefter. Virker til at Du bruger en struktureret måde at komme igennem hele kroppen på og rart at Du “advarer” på de lidt mere ubehagelige steder.
Tryksager: igen de dæmpet farver, som virker beroligende. Synes det er rart at Du har beskrevet de forskellige muligheder for behandling og hvad fysiurgisk massage er.
“Connie”

Jeg fik hel-krops massage hos Best-Body torsdag d. 21. januar, og det gør jeg gerne igen. Efter at have booket tid på hjemmesiden, hvilket var nemt og lige til, var selve stedet lige så nemt at finde.
Jeg skulle ikke have noget med. Og både før, under og efter massagen var Malene god til at få en til at føle sig veltilpas.
Lokalet er ikke stort, men det vigtigste stod i midten, nemlig massagebriksen.
Selve massagen føltes utrolig god. Malenes trykkende og vedvarende massage af musklerne var meget behagelig. Og de gange, hvor der skulle trykkes kort varigt hårdt, blev der “advaret” på forhånd og koordineret med åndedrættet.
Og allerede under massagen kunne jeg mærke musklerne og kroppen reagere positivt på behandlingen. Efterfølgende var det dejligt at blive tilbudt vand.
Jeg synes det er nogle flotte brochurer, som både virker indbydende og informationsgivende.
Hjemmesiden er nem, men jeg skule lidt kigge lidt efter knappen/ikonet, som åbnede siden op, det er kun et symbol med tre små prikker på Ipad, men måske er det anderledes på computer.
Ellers er siden nem at navigere på og nemt at booke tid.
“Lene”